vrijdag 5 oktober 2012

HartFocus bij Djoj herfst 2012/ voorjaar 2013

DE WEG VAN HET HART
Training HartFocus  / Hartcoherentie met live cello muziek.


Deze training bestaat uit 3 delen en geeft een enorme verdieping en verrijking aan je leven. Ervaar je krachtig helende en scheppende vermogens met je hart in resonantie.


 Door Ingrid La Haye, gediplomeerd Heart-Q Trainer & Wouter Mijnders, musicus en HartFocus practitioner


Ervaar wat het is om echt emotioneel en fysiek in balans te zijn, met je hart in de hoofdrol.
Deze training heeft een enorm effect op je totale welzijn.
  
In deel 1, op vrijdagavond 26/10, van 20.00 - 22.15 uur, leer je de specifieke bewegings- ademhalings- en hartcoherentie oefeningen. De oefeningen worden ondersteund met live cello muziek, het hart instrument bij uitstek, door cellist Wouter Mijnders. Je zult de tools meekrijgen om er zelf thuis mee aan de slag te gaan. De workshop is inclusief Heart Focus Melody CD en handout.
Door  minimaal 3 x 3 minuten per dag = 1 uur per week, deze oefeningen te doen, zijn zelfs al na 1 week verbluffende resultaten meetbaar.


In deel 2, op vrijdagavond 23/11, gaan we ons verder verdiepen in de HartFocus en het leren toe te passen in verschillende situaties. De magnetische energie van het hart is 5000 x groter dan die van het brein. Wij hebben meer scheppingskracht vanuit ons hart dan vanuit welk ander deel van ons lichaam, of van uit welke activiteit dan ook!
Je zult leren moeilijke situaties met gemak tegemoet te treden, en je scheppingskracht te gaan gebruiken, onder meer bij het maken van keuzes, om je leven vorm te geven. We doen deze avond speciale oefeningen die hierop gericht zijn.


In deel 3, op vrijdagavond 11/1 2013, gaan we lastige situaties die ons blijven achtervolgen of waar we maar niet los van komen, leren los te laten met behulp van Hart Focus. Je zult gaan ervaren wat een krachtig middel Hart Focus is bij het omgaan met schuldgevoelens, faalangst, depressieve gevoelens, verslavingsgedrag, slapeloosheid en stress. Het maakt zelfverzekerd en besluitvaardig, geeft meer verbinding met je ziel, het verlaagt je bloeddruk en je maakt het verjongingshormoon DHEA aan. We zullen deze avond speciale oefeningen doen die hierop gericht zijn.


De cello muziek die in alle drie de workshops live gespeeld zal worden opent je hart en leidt je direct in de coherente zone.
De Heart Focus Melody CD is om thuis te gebruiken bij de oefeningen.


Jouw mate van hartcoherentie is zichtbaar door middel van biofeedback apparatuur.
Deze bijzondere biofeedback apparatuur voor de computer is bij elke workshop aanwezig en kan worden gebruikt.
De EM Wave 2 is ook te huur en te koop bij betreffende trainers.


Locatie: Centrum Djoj Rotterdam Antony Duycklaan 5-7      3051 HA Rotterdam
Data:  Vrijdagavond 26 Oktober, 23 November 2012 en 11 Januari 2013
Tijd:    20.00 - 22.15 uur.
kosten: 345 euro inclusief  CD + handout, feedback en 1 terugkom avond.


Ingrid La Haye     / 06-28614390   ingrid@wapiti.nl
Wouter Mijnders  / 06-44198927   woutermijnders@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten